Vue Vue Admin:一个使用 Vue 2.0 和 Bulma 0.2 开发的后台界面框架

fundon · 2016年10月19日 · 最后由 seaify 回复于 2016年10月20日 · 33448 次阅读

Vue Admin

Vue Admin Panel Framework, Live Demo

Made with ❤︎ by Fangdun Cai and contributors

NPM version MIT License Linux Build Window Build Gitter

Features

Backers

Its ongoing development is made possible thanks to the support by these awesome backers. If you'd like to join them, check out Vue Admin & Vue Bulma's Patreon campaign.

Development

Requirements

  • NPM v3

  • Webpack v2

Notes

If you want to use Vue Admin with Vue 1.0 version, please checkout the vue-v1 branch.


fundon.me  ·  GitHub @fundon  ·  Twitter @_fundon

Bulma 这个框架真不错,知识 flex-box 很多老一点的浏览器支持都不完全,尤其是 ios

Webpack v2 现在稳定么?

#1 楼 @lilijreey 该抛弃就抛弃!

#2 楼 @darkbaby123 规范了配置,其他没发现问题

#2 楼 @darkbaby123 至少官方不认为它是稳定的,昨天刚看到官方的一个声明,大意就是成立了基金会为后续发展作保障,前期做了大量文档补完工作,从现在开始专注 v2

我觉得 Table 和 Form 是 Admin 的重点。Table 太简单了点,分页和服务端数据加载都没有。

#5 楼 @thewawar 是的这块还需加强。

我说,咋有印象,提过 issue, npm run build 都有问题,后来我去用https://github.com/misterGF/CoPilot 去了,后面再试下你的 repo

8 楼 已删除
需要 登录 后方可回复, 如果你还没有账号请 注册新账号